tiistai 4. syyskuuta 2012

Tekstiiliurheilua

Ensimmäisessä postauksessani taisin mainita että shoppailu ei kuulu lempiharrastuksiini. Tätä väittämää täytyy nyt hieman hienosäätää, koska aivan paikkansapitävä se ei ole. Pidän nimittäin kahdenlaisesta shoppailusta. Ostokset ruokakaupoissa yleensä ovat jotakuinkin jännittäviä, etenkin jos jonkun kerran onnistun olemaan ostamatta ylimääräisiä herkkuja. (Suklaata, jossa kaakaota on yli 85% ei lasketa herkuksi!) Mieluiten kuitenkin shoppailen kamppailu-urheiluvarusteiden erikoisliikkeessä, ja omaksi onnekseni kotikaupungistani löytyy sellainen, vieläpä mitä parhaimmalla henkilökunnalla varustettuna! Monet kerrat olen hakenut jotain pientä vain nopeasti, eli reissuun on kulunut parikin tuntia vaikka puoli tuntiakin olisi riittänyt. Shoppailu on siis kivaa, kunhan ostoksetkin ovat jotakin kivaa (ruoka ja urheilukamppeet, mitä muuta sitä ihminen tarvitsisi?)

Lempiraaka-aineeni on kala. Kuvassa tikkusiikaa Tornionjoen rannalta. Nam!






Aihe nousi esille lähinnä sen takia kun ilostuin niin kovin vapaaottelushortseistani jotka vihdoin ilokseni valmentajani tänään salilla ilmoitti odottavan minua pöydällä. Onneksi jo huomenna ne pääsevät ensimmäiseen testiin kun neljäs kerta vapaaottelun peruskurssilla koittaa! Jos ei muuten osaa mitään niin on kiva ainakin tuntea viihtyvänsä vaatteissa joissa treenaa. Thainyrkkeilyssä lyhyet shortsit ovat kätevimmät, ja toppi, mahdollisimman ohut. Vapaaottelussa lyhyet shortsit kuitenkin tuntuvat aika lailla alastomilta kun matossa pyöritään milloin mitenkin päin ja thaishortsien peittävyys on aika lailla olematonta tietyissä asennoissa. Vielä kun saan oman osaamiseni samalle tasolle kuin varusteeni ovat niin voin olla erittäin tyytyväinen! (Joskin olen vielä viikonlopun jäljiltä salaa haltioissani ja tyytyväinen jo siitä, että selvisin kolmesta erästä jotakuinkin säheltämättä ihan kamalan paljoa...)

Voisi kuvitella, että keksisin miljoona muutakin asiaa mihin rahani käyttäisin, mutta uskallan väittää että jos koskaan voitan lotossa nelinumeroisia summia, niin tiedän tasan tarkkaan mihin kauppaan suuntaan ensimmäisenä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti