torstai 13. syyskuuta 2012

Hyvä treeni, parempi mieli!

Jos ei elämä potki niin vastustaja kyllä potkii...tai  lyö! ;)




Välillä elämä potkii päähän oikein olan takaa. Kaiken ihanan keskellä on nyt reilun viikon sisällä sattunut paljon vähemmän ihania asioita. Vielä vuosi sitten olisin luultavasti vain jämähtänyt paikoilleni, ajatellut että on parempi piiloutua pahimmalta myrskyltä ja nousta esiin vasta kun asiat jotenkin ovat taas paremmin. Totta puhuen ajatus on käynyt mielessäni (mitä jos vaan jäisi paikalleen, kun kaikki kokeillut tiet ovat osoittautuneet umpikujiksi?) muutamaan otteeseen viimeisen viikon aikana.


Kaikeksi onnekseni olen löytänyt ihan mahtavan treeniporukan, lajin (siis lajit!) ja olen oppinut niistä jotain mitä pystyn sovltamaan ihan arkielämäänkin. Jos toinen potkaisee niin blokkaa, jos ei onnistu niin ei maailma siihen kaadu. Jos itse kaadut, nouse ylös ja yritä uudestaan kunnes onnistut. Sama pätee elämään. Haasteet ja vastoinkäymiset, surut ja menetykset on vaan otettava parhaansa mukaan vastaan. Jos suojaus on kateissa niin hetken se kirpaisee, mutta paikallaan ei auta jäädä koska silloin iskuja suorastaan satelee joka puolelta, ja silloin sattuu takuulla. Ja jos joskus tuntuu ettei enää hetkeäkään jaksa koko tilannetta, niin kyllä se eräkellokin jossain vaiheessa soi. Ja jossain vaiheessa ottelu on myös ohi, kävi miten kävi.

Mitä tahansa siis tapahtuukaan, paikalleen ei auta jäädä. Eikä myöskään yksin. Vietin jälleen kerran iltani hyvässä porukassa kivojen ihmisten seurassa ja olo oli miljoona kertaa parempi kotiintullessa kuin kotoa lähtiessä. Jopa se, että unohdin ottaa uuden pyyhkeen kylppäriin mukaan kun edellinen oli pesussa sai minut lähinnä vaan naureskelemaan omalle säheltämiselleni. Hyvä treeni - parempi mieli! Hyvä ruokakaan harvemmin oloa pahentaa, niinpä suuntaankin omien puiden omena-kauralese-sössömössölle maitorahkan mausteena. Naminaminam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti